Warning: A non-numeric value encountered in /home/elementarydesign.nl/public_html/ZZPer-Drechtsteden/site/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5480

Peter de Korte

Voorzitter

Mijn naam is Peter de Korte en ik ben als éénmanszaak / ZZp’er al bijna 10 jaar aan de gang in de regio Drechtsteden.

Ik hou me bezig met installatie techniek, specifiek het maken van calculaties, technische berekeningen, het maken van ontwerpen en begeleiden van projecten, en dan op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, in de ruimste zin van het woord.

Voor mijn bedrijf ben ik benaderd door de Kamer van Koophandel om tezamen met de gemeenten Papendrecht en Alblasserdam me in te zetten voor het project ZZP’er in beeld in 2013.

Dit was een landelijk project van de KvK, en werd in deze regio ondersteund door de genoemde gemeenten.

Door het wegvallen van de KvK zijn wij met een drietal vrijwilligers en de gemeenten doorgegaan, en zijn al snel tot de conclusie gekomen, dat een platform voor de ZZP’er om te kunnen sparren en gezamenlijk te kunnen anticiperen op de problematiek die het zelfstandig zijn met zich meebrengt, toch wel nodig was.

Het dichter bij elkaar brengen om een hechtere groep te vormen, om elkaar te kunnen helpen en versterken en zeker van elkaar te leren en samen te groeien, zijn toch de speer punten waar het op de bijeenkomsten om draait.

Ons motto is en blijft dan ook ; Door elkaar en Voor elkaar.
En op die manier je kennis zien te verbreden.

Inmiddels is dit initiatief uitgegroeid tot een stichting en mogen wij rekenen op de ondersteuning van de gemeenten Alblasserdam, Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht en Sliedrecht, met Hendrik Ido Ambacht en Hardinxveld-Giessendam, zijn de gesprekken inmiddels ook op gang gekomen, dus het wordt echt zo “Drechstedelijk” mogelijk.

Albert Blom

Vice Voorzitter

ABL Consulting bestaat sinds 12-12-2012, is gevestigd in Papendrecht en richt zich op het ondersteunen van middelgrote en grote ondernemingen op het gebied van ICT management.

Na het opstarten van het initiatief van de KvK om de zelfstandig professionals in de regio meer te verbinden blijf ik mij, samen met de andere bestuursleden en jullie, richten op het zoeken naar de grote gemene delers waar wij als zelfstandigen elkaar kunnen helpen en ondersteunen. Leren en delen van en met elkaar zodat we (individueel of samen) succesvol kunnen zijn en blijven ! En dat op een laagdrempelige en prettige manier.

Jan Veth

Algemeen bestuurslid

Bliksembedrijf JenL is een jonge onderneming gevestigd in Papendrecht en specialist op het gebied van bliksembeveiliging.

Bliksembedrijf JenL is specialist in het plaatsen en inrichten van bliksembeveiligingsinstallaties. Dat dit een nauwkeurige kennis vereist is duidelijk, want moeder de natuur is moeilijk te temmen. Bliksembeveiliging begint uiteraard met het maken van een plan om eventuele schade te verminderen cq te voorkomen en daarvoor worden alle scenario’s op voorhand besproken en te samen met de klant doorgenomen.

“De grootste kracht van de Zelfstandige Professional is de zeer korte lijn tussen informatie en uitvoering, daardoor kan ik een bijzonder korte reactie en wachttijd garanderen.”

Als zelfstandige professional en algemeen bestuurslid van ZZPer Drechtsteden is het mijn voornaamste taak; het samenbrengen en verbinden van met name technische ZZPers om meer te betekenen in de Drechtsteden en het vissen in eigen vijver te versterken.